Selecteer een pagina

Metaaltechniek R. van Andel B.V. is gespecialiseerd in
maat/ werkproducties van staal, aluminium en roestvaststaal.

In onze werkplaats vervaardigen we zelf het knip/ en zetwerk. Ook kwalitatief hoogwaardig wals/, draai en freeswerk wordt op maat geleverd.

Metaaltechniek R. van Andel B.V. heeft een ruime ervaring in het produceren van unieke metaaltechnische producten, van leuningen, bordessen en hekwerken tot complete staalconstructies voor gebouwen en loodsen. Samen met u maken we graag een ontwerp om uw wens te vervullen. Ook voor reparatiewerkzaamheden en onderhoud bent u bij ons op het juiste adres.

Staal

 

Metaaltechniek R. van Andel B.V. is gespecialiseerd in het produceren en installeren van complexe staalconstructies ten behoeve van loodsen en gebouwen.

De productie bestaat o.a. uit: constructiewerken, leuningen, trappen, hekwerken, bordessen, aannemerij, spudpalen, bakken, poliegrijpers, kooiconstructies, solarboeien, ankers, RWS opstellingen, spuitcabines, fietsenstallingen, remmingswerken, bruggen en ook particuliere projecten.

Roestvrijstaal

 

Metaaltechniek R.van Andel B.V. is specialist op het gebied van RVS. Wilt u een volledig product laten maken of juist alleen een onderdeel?

Metaaltechniek R. van Andel B.V. verzorgt het allemaal voor u. De productie bestaat o.a. uit: trappen, leuningen, bordessen, tanks, berschermkasten, (kleine) onderdelen, ledingwerk etc. Constructie RVS en staal is mogelijk.

Aluminium

 

Veiligheids- en beveiligingsbeplating voor zware machines worden regelmatig in onze werkplaats op maat gemaakt.

Ook levert Metaaltechniek R. van Andel op maat gemaakte trappen, bordessen, loopbruggen en steigers. De productieafdeling van Metaaltechniek R. van Andel B.V. beschikt over uitstekende apparatuur om alles nauwkeurig op maat tekunnen knipen en zetten (0,5 tot 15 mm, wij zetten staal tot 12 mm). De productie bestaat o.a. uit: knip- en zetwerk, radaroptekens, aluminium omkasting

Onderhoud en reparatie

 

RvA heeft ruime ervaring in onderhoud en reparaties van aannemersmaterialen , steigers, hekwerk , schade remmingwerken – drijvende steigers en bruggen.

Oude ambachten zoals renovatie Rinketten (toepassing kleine sluisdeuren) en leuningwerk herstellen wij geheel of gedeeltelijk alles in goed overleg met de klant.

Particulieren  

 

Deze worden snel en efficiënt geholpen.

Als het gaat om 1 beugeltje, zwembad trapje, Cortenstale bloembak, stalen pergola’s, (sier) hekwerk,(sier) balkons of stalen vlonders met hout of kunststof vloerdelen.

U bent bij ons op het juiste adres!